De SV IJmond heeft een aantal commissies, te weten:

Technische Commissie (TC)

De TC zet zich o.a. in voor voetbalzaken, zoals deelname aan zaal- en veldvoetbal onder de verscheidene COVS-lidverenigingen, verzorgt spelregelavonden bij onze vereniging en voetbalverenigingen.

De TC van de SV IJmond bestaat uit:

• Ron Duijneveld
  • Folkert Bangma
  • Voor meer informatie en/of mogelijkheden, neem contact op met de TC : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Molestatiecommissie

Een molestatie is een aangrijpende gebeurtenis. Binnen de SV IJmond is er een speciaal contactpersoon voor molestaties:

• Paul van der Meer

Voor informatie over molestaties klik hier.

Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie controleert de stukken die de penningmeester aanlevert, zoals de balans,jaarrekening en de begroting. Deze commissie wordt bij elke ledenvergadering 'vernieuwd'. Dit houdt in dat er elk jaar een lid aftreed en niet herkiesbaar is, zodat er ruimte is voor een vernieuwde blik richting de financiën van de SV IJmond.

De commissie bestaat uit:

• Ron Duijneveld
  • Menno Kluft
  • Piet Karssen
  • Janko Stumpe

Website en Facebook

De website en Facebook worden door de volgende leden beheerd:

• Ruud Warmenhoven (webmaster)
  • Ron Duijneveld (webmaster)
  • Cynthia Melaard(Facebook)
  • Jeroen Groenewold(Facebook)