Het bestuur van de SV IJmond bestaat uit 5 personen, dit zijn:

Voorzitter:

IMG 5964

Secretaris:

Ruud

Ruud Warmenhoven

De Ruyterstraat 146

1972 BL IJmuiden

IMG 5966

Ed de Bie

Overige bestuursleden

Sander

Statuten SV IJmond

Het bestuur van de SV IJmond opereert vanuit de vastgestelde statuten en huisregels, welke door de leden van de SV IJmond zijn vastgesteld. Een ieder die lid wordt van de SV IJmond gaat akkoord met deze statuten en huisregels. Het bestuur heeft geen invloed op deze vastgestelde documenten en bij wijziging heeft elk lid het recht om hier zijn/haar mening over te geven bij het aandragen van een statutaire of huishoudelijke wijziging.

Hieronder vindt u de statuten en het huishoudelijk regelement:

Statuten Scheidsrechtersvereniging IJmond

Huishoudelijk Regelement Scheidsrechtersvereniging IJmondScheidsrechtersvereniging IJmond

fb icon 325x325covs koninklijke nederlandse voetbalbond knvb by mrmau d52tze0 Scheidsrechtersvereniging IJmond 2018

Ereleden SV IJmond: Janko Stumpe+