Wat is de Scheidsrechtersvereniging IJmond (SV IJmond)?

Scheidsrechtersvereniging IJmond is een lidvereniging van de COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters). Dit betekent dat elk lid van onze vereniging automatisch lid wordt van de COVS. SV IJmond is onderdeel van district West I van de KNVB.

Voor wie is deze scheidsrechtersvereniging?
Onze vereniging is er voor een ieder die actief is (geweest) als scheidsrechter op het veld of in de zaal, rapporteurs, begeleiders, en verder voor al diegenen die scheidsrechters een warm hart toedragen.

Wat biedt de SV IJmond u?

- Elke woensdagavond is er een trainingsmogelijkheid in groepsverband bij AV DEM

- Spelregelondersteuning

- Spelregelavonden

- Spelregelwedstrijden onder de COVS lidverenigingen

- Zaalvoetbaltoernooien met andere COVS lidverenigingen

- Veldvoetbaltoernooien met andere COVS lidverenigingen

- Ondersteuning en eventuele begeleiding bij/na wedstrijden

- Hulp en ondersteuning na een molestatie of exces

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u rustig op deze site verder rondkijken.

Kortom, een lidmaatschap bij de SV IJmond biedt u vele mogelijkheden en dat voor €50,48 per jaar! Voor leden die jonger zijn dan 18 jaar hebben wij zelfs een lidmaatschap van €10,00 per jaar!

Wilt u gelijk lid worden? Klik dan hier!