SV IJmond heeft de volgende donateurs:

Gerhard Verwoort : Gerhard is de zoon van Kobus en heeft binnen de scheidsrechterswereld behoorlijk voet aan de grond gekregen. Hij heeft betaald voetbal gefloten en is nog bekender geworden als assistent scheidsrechter. Hij heeft in deze functie op het allerhoogste niveau gevlagd. Nu is hij werkzaam binnnen de KNVB en is hij coördinator voor de assistenten in het betaalde voetbal. Binnen de SV IJmond heeft Gerhard zich jarenlang ingezet voor het veldvoetbal.

Wil Goverde : Wil is jarenlang lid geweest van SV IJmond en heeft hij gefloten onder de afdeling KNVB Haarlem in de vroegere jaren van het voetbal. Nu is hij actief als scheidsrechterscoördinator bij ADO'20.

Fred Kalter: Fred is een bekende naam in het scheidsrechterwereldje, wegens zijn jarenlange fuctie als rapporteur. Dit doet hij nog steeds elk weekend. In het verleden is hij lid geweest bij SV IJmond toen hij nog actief was als scheidsrechter.

Teun Brandt: Teun is ook een oude bekende van SV IJmond en is lid geweest in de tijd dat de afdeling KNVB Haarlem nog bestond.

Ruud Eisenberger: Ruud is een bekende naam binnen de SV IJmond. Jarenlang is hij actief geweest in het spelregelteam en is lid geweest in de tijd dat de afdeling KNVB Haarlem nog bestond. Nu heeft hij tevens een advertentie bij SV IJmond staan.

Jan Zwanenburg: Jan is binnen SV IJmond in het verleden actief geweest in het veldvoetbalteam en is ook een oude bekende. Hij is daarbij ook nog voorzitter van voetbalclub SVIJ geweest.

Jacques Niesten: Jacques is zeer bekend binnen de huidige trainingsgroep en wordt hij gerespecteerd wegens zijn vriendelijke ontvangst op elke woensdagavond. Jacques staat tevens na de training regelmatig achter de bar bij AV DEM om de trainingsgroep van een 'natje en een droogje' te voorzien.

Willem van der Horst: Willem is een oude bekende van onze vereniging. Willem heeft in eerste instantie gefloten binnen de afdeling Haarlem en later via de KNVB. Binnen SV IJmond heeft Willem ook plaats gehad in het bestuur.

Hans Plug : Hans heeft jarenlangs in de 'Rotonde' geadverteerd en was zelf actief als scheidsrechter in de afdeling KNVB Haarlem. Tevens is hij jarenlang lid geweest en is daarom ook geen onbekende binnen SV IJmond.

Rien Rolvink : Rien is ook geen onbekende van onze vereniging. Hij is adverteerder geweest in het clubblad en heeft in het bestuur gezeten. Tegenwoordig is Rien te vinden als verenigingsscheidsrechter bij RKVV Velsen.

Ed de Haas: Ed is vanaf de oprichting van SV IJmond lid geweest en heeft jarenlang bij de IJmond getraind op de woensdagavond. Vooral voor de oudere leden is Ed dus geen onbekende.

Jack Tijms: Jack was mede-oprichter van SV IJmond en heeft tot tweemaal toe het voorzitterschap in het bestuur uitgeoefend. Verder heeft Jack ook nog gefloten en is voor de oudere leden geen onbekende.

Jan van der Winden: Jan is tot begin 2014 voorzitter geweest en is recentelijk nog lid geweest van SV IJmond. Jan heeft gefloten voor de KNVB en was hij actief op zondag bij de senioren.

Pascal Kamphuis: Pascal is ook een oude bekende binnen SV IJmond en heeft jarenlang gefloten voor de voetbalbond.

Peter Wolterbeek: Peter is in de jaren 90 lid geweest van SV IJmond en heeft gefloten binnen de afdeling Haarlem.

Sjaak de Boer: Sjaak is zijn carriere begonnen bij RKVV DEM en is jarenlang lid geweest van SV IJmond. Voor de oudere leden is hij daarom ook een oude bekende.

Han Spronk: Han adverteerde in de Rotonde en was vaak te vinden bij de trainingen. Tevens floot hij wekelijks zijn wedstrijden voor de KNVB en is voor de IJmond geen onbekende.

Cees van der Roer: Cees is voor de oudere leden binnen de vereniging een oude bekende. Hij trainde vaak mee en floot wekelijks zijn wedstrijden.

Martin Stumpe: Martin is de zoon van ons erelid Janko en is in het verleden lid geweest van SV IJmond. Hij was lid wegens de COVS-activiteiten. Binnen de SV IJmond is hij dan ook een oude bekende.

Roel Metsemakers: Roel is tot 2017 betrokken geweest bij SV IJmond en bekleedde hij zelfs een bestuursfunctie. Nu is Roel naar het zuiden des lands verhuisd en fluit en vlagt hij wekelijks daar zijn wedstrijden.

Mocht u interesse hebben voor een donateurschap bij SV IJmond of mist u uw naam hierboven? Neem dan contact op met de secretaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scheidsrechtersvereniging IJmond 2017