Scheidsrechtersvereniging IJmond

Opgericht 21 augustus 1972

De SV IJmond kan niet zonder zijn/haar donateurs en adverteerders.  Hieronder staat uitgelegd welke vormen van ondersteuning bij de SV IJmond mogelijk zijn.


Adverteerders

Als adverteerder kunt u kiezien uit 2 pakketten. Deze pakketten houden het volgende in:

  • Standaard Pakket Adverteerders (€30): U krijgt een vermelding met een logo en informatie op de website van de Scheidsrechtersvereniging IJmond onder het kopje 'adverteerders'.
  • Uitgebreid Pakket Adverteerders (€37,50): U krijgt het Standaard Pakket, echter in dit pakket wordt uw bedrijf met logo,titel en link naar uw website geplaatst op onze homepage als extra reclame!

Donateurvereniging

U kunt namens uw (voetbal)vereniging de SV IJmond per jaar sponsoren. U krijgt dan een vermelding bij de 'donateurs' op deze website. De SV IJmond kan dan voor uw vereniging het volgende betekenen:

*Leveren van scheidsrechters bij oefenwedstrijden/toernooien

*Leveren van scheidsrechters die geen aanstelling hebben vanuit de KNVB bij uw wedstrijden

*Spelregelavonden, bv. voor uw B-junioren

*Thema-avonden  

SV IJmond vraagt voor een donateurvereniging minimaal €30


Persoonlijke donateur

Draagt u persoonlijk een warm hart toe aan onze vereniging? Dan is het mogelijk om donateur te worden en behoeft u geen lidmaatschap af te sluiten! Hier tegenover staat dat u een vermelding krijgt op de website met een klein stukje informatie hoe uw relatie is t.o.v. SV IJmond.

Let wel, als persoonlijke donateur is het niet mogelijk om mee te doen aan COVS-activiteiten zoals zaal- en veldvoetbal en spelregelwedstrijden. 

SV IJmond vraagt voor een persoonlijke donateur minimaal €25


Bent u geïntereseerd geraakt en wilt u adverteerder of donateur worden? Vul dan het formulier Adverteerder/Donateur worden in.