Geen enkele sport kan gespeeld worden zonder spelregels.

Binnen onze vereniging wordt er meerdere malen na de training een spelregelavond georganiseerd. Wij kunnen dit ook voor uw vereniging verzorgen. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De leden van onze vereniging doen elk seizoen mee aan een spelregelwedstrijd, dit is de Rotonde Bokaal. De Rotonde Bokaal is alleen bedoeld voor de leden van de SV IJmond. Hiermee houdt men de kennis op peil. Voor meer informatie hierover, klik dan in het menu op de Rotonde Bokaal.

Tevens doet de vereniging elk jaar mee aan spelregelwedstrijden die in het district worden gehouden. Hier kan men zich kwalificeren voor de landelijke finale.

Voor een volledig overzicht van de spelregels, verwijzen wij u graag naar deze pagina

Nieuwe uitleg buitenspelregel: