Scheidsrechtersvereniging IJmond

Opgericht 21 augustus 1972

Agenda

juni
3

03 juni 2020 19:30 - 20:00

 

wijckerborghPraktijk Wijckerborgh is een praktijk voor fysiotherapie, acupunctuur en manuele therapie. Sinds 1993 is de praktijk gevestigd in Beverwijk. Wij zijn aangesloten bij het KNGF, NVA en de NVMT, de landelijke beroepsverenigingen voor fysiotherapie, acupunctuur en manuele therapie. Wij vinden het belangrijk om u ‘gewoon goede zorg' op een professionele wijze te bieden.

BEHANDELING CHRONISCHE PIJNKLACHTEN

In de afgelopen jaren heeft praktijk Wijckerborgh ervaring opgebouwd in het begeleiden van patiënten met chronische pijnklachten. Door middel van begeleiding en een persoonlijk behandelplan worden de klachten behandeld. Daarbij is het mogelijk om fysiotherapie en acupunctuur in het behandelproces met elkaar te combineren.

BEHANDELING VAN DE ZIEKTE VAN PARKINSON

Jos van Hattum is al sinds 2004 actief in het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson. Door deze specialisatie is praktijk Wijckerborgh sinds 2010 aangesloten bij ParkinsonNet, een netwerk van in Parkinson gespecialiseerde zorgverleners in de regio Beverwijk. Dit netwerk heeft als doel de kwaliteit van zorg voor patiënten met de ziekte van Parkinson te verbeteren.

SPORTSPECIFIEKE BEHANDELING

Vele sporters uit Beverwijk en omgeving laten zich bij praktijk Wijckerborgh behandelen voor sportgerelateerde klachten en blessures. Sinds 2009 is onze fysiotherapeut Tom Wijnands de vaste fysiotherapeut van Heren en Dames 1 van hockeyclub Overbos.

Praktijk Wijckerborgh
Jacob van Deventerstraat 171
1941 EV Beverwijk
T:0251222025
W:www,wijckerborgh.nl

    ONDER GOEDE ZORG VERSTAAN WIJ:

  • Respect en persoonlijke aandacht voor de vragen over uw klacht.
  • De praktijk heeft geen wachtlijst en is direct toegankelijk voor jong en oud.
  • Realistisch en praktisch ingesteld.
  • U heeft in de meeste gevallen geen verwijzing nodig van uw huisarts.
  • Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.
  • Wij hebben een optimale samenwerking met huisartsen en specialisten in de regio