Scheidsrechtersvereniging IJmond

Opgericht 21 augustus 1972

Agenda

juni
3

03 juni 2020 19:30 - 20:00

Intersport Veldhuis biedt SV IJmond-leden korting aan!

 

Intersport Veldhuis is adverteerder geworden en heeft SV IJmond bij Intersport Veldhuis een unieke overeenkomst gesloten. Via een speciaal formulier kunnen de leden van SV IJmond bij elke aankoop 10% korting krijgen! Dit formulier is te verkrijgen via Rene Burger en is hij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hieronder vindt u meer informatie over Intersport Veldhuis


intersport veldhuis

Intersport Veldhuisis de sportwinkel in Beverwijk voor al jouw sportartikelen. Kom langs in onze winkel voor een grote collectie en goede service.

 

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 75 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.intersportveldhuis.nl