Agenda

MartUiteraard hoef ik, als trotse trainer van de Scheidsrechters vereniging IJmond niemand te vertellen hoe belangrijk het is om je conditie op peil te houden. Buiten het feit dat je jouw wedstrijden dan beter kunt volgen, is het natuurlijk zo, dat wanneer je goed in conditie bent, dat ook invloed heeft op je psyche. Hoe beter je in je vel zit, hoe groter je weerstand is tegen invloeden van buiten af. Die invloed kan bestaan

uit simpel de weersomstandigheden, zoals een zwaar veld of invloeden vanuit de wedstrijd die je fluit. Die invloed kan bestaan uit mentale en verbale weerstand, zoals bij een ieder bekend. Getrainde, fitte scheidsrechters zullen beter met deze omstandigheden kunnen omgaan. Het zal niemand ontgaan  dat wedstrijden vaak in de laatste minuten beslist worden en dat de spelers daarom een scheidsrechter verdienen, die ook in de slotfase van de wedstrijd zijn mannetje staat en scherp is.

Mijn oproep is dan ook: Kom trainen!

We trainen iedere woensdag om 19.30uur bij het complex van AV DEM in Beverwijk. De training gaat altijd door en je zult er geen spijt van krijgen. Buiten de fysieke arbeid is er ruim de mogelijkheid om met collega’s te praten over je ervaringen van het weekend en om je spelregelkennis te verbeteren. Nog iets, wat niet onbelangrijk is, het is gezellig!!

Bij deze nodig ik een ieder uit om gewoon, geheel vrijblijvend, eens mee te komen doen.

Tot ziens op het DEM atletiek complex in Beverwijk

COVS-trainer