Agenda

Vanaf woensdag 4 november om 19:30 uur hervat SV IJmond de wekelijkse conditietraining. Er kan worden getraind in strikt gescheiden groepjes van maximaal 2 personen. Het clubhuis van AV DEM en de kleedkamers blijven dicht. Lees verder voor het protocol. Alleen samen krijgen we de COVID-19 uitbraak onder controle!

Voor de training
  • Blijf thuis bij klachten die horen bij COVID-19 (o.a. verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging en/of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak). Ook als er recentelijk een COVID-19-test is afgenomen met een negatief resultaat, dan blijf je thuis bij de eerder genoemde klachten!
  • Was thuis je handen voor vertrek.
  • Neem je eigen bidon mee en vul deze thuis.
  • Kom omgekleed naar AV DEM. De kleedkamers zijn gesloten, ook voor het opbergen van tassen, waardevolle spullen, etc.
  • Reis zo veel mogelijk alleen. Als je met iemand samen rijdt, gebruik dan een mondkapje. Dit is niet van toepassing indien je deel uitmaakt van een gezin.
  • Verzamel op 1,5 meter afstand van elkaar op het trainingsveld. Voor aanvang worden de groepen van 2 personen kenbaar gemaakt door de trainer e/o bestuur.
  • Houd ruime afstand van de andere groepjes van 2 personen.
  • Beantwoord de vragen uit de gezondheidscheck.
  • Volg ten aller tijde de instructies van de trainer en aanwezige bestuursleden op.
Tijdens de training
  • Blijf bij je eigen groepje van 2 personen.
  • Houd binnen je eigen groepje van 2 personen altijd 1,5 meter afstand van iedere andere deelnemer.
  • Neem je bidon en andere spullen (zoals je tas) mee naar de oefening die je op dat moment uitvoert.
  • Blijf tijdens pauzes met je groepje bij je eigen oefening.
  • Wisselen van oefening gebeurt op aangeven van de trainer.
  • Geef geen handen of high-fives.
  • Als je moet hoesten e/o niezen, doe dat dan in je elleboog.
Na de training
  • De groepjes van 2 personen verlaten gefaseerd het trainingsveld, volg hierbij de aanwijzingen van de trainer en aanwezige bestuursleden. Houd ook nu altijd 1,5 meter afstand van andere personen.
  • Meng na afloop van de training niet met mensen uit de andere groepjes.
  • Blijf niet hangen, maar ga direct na de training naar huis. Dus geen gezamelijke drankjes!
  • Reis zo veel mogelijk alleen. Als je met iemand samen rijdt, gebruik dan een mondkapje. Dit is niet van toepassing indien je deel uitmaakt van een gezin.
  • Was bij thuiskomst je handen.